Dum blogg

När jag bloggar hatar jag det, när jag inte bloggar saknar jag det. Jag är sjukt dålig på att blogga och borde lägga ned detta. Jag hatar dig bloggen.

Den lurar under våra naglar och mellan våra tår

Var i kroppen finns inspirationen?  
Ibland kommer den på besök, dyker upp från ingenstans och gör tillvaron lite mer intressant än vanligt. Men ibland känns det som att den finns inuti hela tiden, att det gå att hitta den bara genom att leta lite. Ibland finns den inte alls och det mesta är då lika enformigt som likgiltigheten i allt som  följer normen.
Kanske sitter inspirationen i händerna och får fingrarna till att dansa fram över tangentbordet. Eller sitter inspirationen i lårmuskeln och gör att vi kan ta oss framåt, gör att vi kan gå. Eller sitter den i ögonen och gör att vi kan ta in allt som händer och fånga det i ett när bakom pupillren.
Men jag tror att inspirationen är en motor som driver oss framåt, även om den står stilla ibland. Den är utspridd över hela kroppen, som ett täcke över alla känslor och händelser, omfamnar våra upplevelser och lägger sig på lur i alla kroppens hörn och kanter.

Äntligen har man lyckats göra ett praktiskt köpLite Göteborg och så


RSS 2.0