För mycket

Vi har för mycket läxor just nu. För mycket, omänskligt mycket, så mycket att det slutar med att man inge gör någonting, eftersom att man inte vet var man ska börja.

På kemilektionen

När man sitter och gör alldeles så mycket som är ingenting, känns glädje och lycka ganska ihåligt och tomt. Även fast löven har ändrat färg och ligger döda på marken står tiden ganska stilla. Som när man ruttnar av själva fulheten i allt som är roligt.
Eller när man sitter på kemilektionen och det bränner bakom tinningarna, eller när man skrattar bort hur man mår även om det står på skärman framför sig, eller när man är så djupfryst av stress att man inte orkar röra på fingrarna, eller när man inte fattar vad läraren säger på engelska för att öronen är bedövade från inflytande, eller när man har den där melankoliska orkeslösheten i hela kroppen som gör sekunder till timmar, eller när allas röster ekar i huvudet och studsar okontrollerbart fram och tillbaka mellan vänstra och högra hjärnhalvan, eller när man inte kan sluta gäspa utan att ögonen faller till marken, eller när alla andra pratar om kemi och man sitter och skriver på bloggen.
Då står tiden ganska still, även om den flyger iväg och ut genom fönstret.

Gammal bild

Hah, jag dör... en bild som jag aldrig sett, som jag hittade i helgen när jag besökte min dagmamma. Åh, kära nostalgi. Jag vill blåsa ut ljusen i tårtan, önska mig något och förväntansfullt öppna mina paket.
Nä, om ett halvår när jag fyller 17 tänker jag ha en tårta med 17 ljus att blåsa ut, så det så.

Det börjar visst bli höst.


Fånga mina drömmar.


Senaste med iphonen


Höstmarknaden idag
Besök på seckond hand i helgen.
Inställd matte, vilket betydde 3 timmar hål som gjorde att man hamnade i stan
Ostbricka... Subway

Samlar skratt och glädje i min byrålåda


Gårdag


Här sitter jag och duger

Här sitter jag och gör ingenting egentligen. Här sitter jag och spelar lite gitarr och låter tiden gå. Snart är jag i skolan och koncentrerar mig, och försöker förstå. Men nu gör jag ingenting. Skönt.
 
Men jag kan inte bestämma mig ändå. Jag vill inte bestämma mig heller för en delen. Poängen är väl kanske inte det som händer eller vad man gör, utan bara att finnas. Men jag orkar ändå inte med tankarna i huvudet. Eller så älskar jag dem.
Jag vet inte, men jag tycker inte om att veta heller.
 
 

Höjdpunkt

Efter att ha orienterat runt i Villastaden i ösregn på idrottslektionen, kommit hem vid 5 och mötts av en hög läxor... är mitt humör inte på topp.

Lite idag och så


Lördagsmys eller nåt

Åh, gissa om jag blev glad när jag öppnade senaste numret av Elle och såg detta reportage. Fint.
Något annat som är fint är solen som har tittat fram senaste två dagarna. Jag funderar på hur jag ska utnyttja detta till max, kanske en joggingtur eller en promenad med kameran.


Vem bryr sig om hur dagarna går, dom vandrar som dom vill

Efter en lång promenad med mamma och efter en, tro mig, hård vecka i skolan håller jag nu på att avnjuta denna fredagkväll med en liten ostbricka och en godispåse som redan har börjat göra mig illamående. Åh, nu sa jag fortsätta chillidilla ända tills jag somnar.

Jag gråter bara när det regnar

Sovmorgon och Patti Smith sjungandes från högtalarna i datorn. Tiden har flugit förbi alldeles för fort och nu återstår bara ett tio-tal minuter av denna underbara sovmorgon.

Hår

Mycket hinner förändras på några år, lika så min frisyr. Nu vill jag vill göra något drastist med mitt hår, men vet inte riktigt vad. Saknar allt vad det innebar med det mörkröda håret, allt utom utväxten som dök upp alldeles för ofta. Saknar även min tunga lugg som jag hade i 7:an, saknar mitt långa hår, samtidigt som jag trivs med det kortare. Som i alla andra beslut som jag tvingas att fatta i min vardag har jag beslutsamhetsångest så det svider. Jag vill klippa det kort, riktigt kort, men har inte samlat ihop tillräckligt med mod för det än


2011...

2010-2011

2009-2010 (Naturlig hårfärg, det var dock inte riktigt så rött som det ser ut på bilderna)

2008-2009 (Ursäkta gammal egobild)

Roten ur x upphöjt till 0 är 1.

Det var tänkt att jag skulle plugga, men jag hamnade här på bloggen i stället... Hur gick detta till? Aja, när jag ändå är här, kan jag lika gärna stanna här lite... För jag menar det vore ju ganska onödigt att inte göra det liksom.
Idag har jag har tagit mig igenom ännu en vanlig dag och sådär, skolan och allt annat kul.
Jag och Sofia som pluggade matte i Biblioteket på lunckrasten. (Då vi kanske inte fick jättemycket gjort.)

hej i vatten


ett bildlöst inlägg om tankar som kommer och går.

Detta är en sån där dag då man inte borstar tänderna. En sån där dag som bara är, utan att ha varken mening eller poäng och utan att fylla någon funktion eller utrymme i dessa tomrum av dagar. Denna dag uppstod för att glömmas bort, eller minnas som en dag i mängden av alla andra meningslösa dagar. Men även om danna dag, som jag mestadels tillbringat i sängen, har varit en ganska tom dag, har den ändå varit en ganska bra dag. Det är något mysigt med att göra så mycket, men samtidigt absolut ingenting.
Jag känner mig ganska inspirationsfull dessa tider. Kanske att det kan vara så att en ny header är på väg.

das Wochenende


Bilder från idag... del 2


Bilder från idag... del 1


Fotomaraton

Idag blir det fota hela dagen lång. Åtminstone i 5 timmar, för idag är det fotomaraton i Borås, en fototävling som jag har varit med i två gånger innan. Kul, kul. Sen blir det massa firandes hela natten lång eftersom fina Patricia har fyllt år.

Fieeesta


Tillvarosuppdatering

Förbereder mig lite smått inför kvällens festligheter/
jag kan inte slita mig från mac:en som vår kära skola delade ut till oss igår/
måste ta bort mitt gamla nagellack/
och plugga/
och lite sånt.
Återkommer

blåbärEn gammal sång


inköp


Nytt: Tröja, skor och Levisshorts – second hand. Hatt – H&M.

Oranga leggings

Hur stavas orange i plural? "Oranga" eller "orangea" någon..?

RSS 2.0