Ser du något bakom molnen?

Jo, jag gillar Bobban, det har nog framgått tidigare i bloggen, men trots giffen ovan och och min kärlek till denna gamle man, måste jag slänga in en liten "hiss" till Den svenska björnstammen. Åh, så himla bra, trots att de inte alls är den typ av musik som jag vanligtvis föredrar. Jag känner mig så glad för tillfället, över att för en gångs skull inte lyssna på en sjuttioårig man med hes röst eller en sextiosexårig tant med halvgrått hår eller en satanistisk, avdankad rocksångare (jag äskar dock fortfarande Bob Dylan, Patti Smith och Ozzy Osbourne med fler). Jag har gått och trallat på Svalkar Vinden hela dagen.

Titta på solen i regndropparna och lyssna på Den svenska björnstammen


Lite av mitt lov

Under min frånvaro här på bloggen har jag...
...lyssnat på massa sånt här.
...pluggat en del.
...gjort veganska chokladbollar av torkade bär och nötter (nyttiga(!))
...åskådat regn och sol och snö och vind.
...tränat och insett att mina nya skor var för stora (arg)
...tagit random egobilder med photobooth.
...helt plötsligt blivit jätteinspirerad till att laga vegansk mat.
...gjort egen müsli för första gången.
...insett hur otroligt gott det är med avokado.
...bakat sckones.
+ träffat släkten, grillat med vänner, varit förkyld och ätit alldeles för mycket godis.
Ps. Tro det eller ej, men jag har nu lyckats förstå mig på alla fem kapitel i kemin som vi har prov i på torsdag. Det som legst i mitt bakhuvud hela lovet och utgjort en tyngd på mina axlar, är nu helt plötsligt inte mindre skrämmande än mina söta chokladbollar. Så himla skönt.

Åker rutchkanan på mina oeniga tankar. Fast jag vet inte var den leder

Jag är så enormt värdelös på det här med att blogga. Insåg precis det.
Hur som helst, för att skriva något meningslöst om mitt spännande liv, så rör sig dessa ännu obesvarade frågor i mitt huvud just nu: När ska jag orka plugga kemi, under lovet? Vad är en svag polär kovalent atombindning? Och snön... (Vädret=?????)
Jag önskar just nu att solen ska utplåna all snö som ligger på marken, att gud var på min sida i torsdags på mattenationella, att friskis har öppet idag (litar inte på deras hemsida av någon anledning), samt att ett mirakel snart händer med mitt tunna hår.
Plus en liten glädjande tanke på slutet: Det är påsklov i en hel vecka!

Photo Booth

Känner att min blog är fruktansvärt tråkig nu för tiden. Men med nationella prov varje dag i en vecka och lite såntära, finns det inget överskott av varken inspiration eller tid.

RSS 2.0